Mourinho fortsätter sin Spursresa på lördagen, då Bournemouth gästar.
Mitt speltips: Asian handicap-1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Spurs vinner med 2 eller fler mål.
Det till 2.05 hos bet365 (rekades först till 2.12).

Tian mot elvan i tabellen drabbar samman. Men medan Bournemouth troligen kommer landa ungefär där de ligger nu tror jag Spurs har mycket goda chanser att klättra rejält i tabellen. Sedan Mourinho tog över laget förra veckan har laget hunnit med att:
• Slakta ett mycket svagt West Ham (3–2 var smickrande siffror för hemmalaget där).
• Vända 0–2 till 4–2 hemma mot Olympiakos i CL.

Visst går det att argumentera för att det finns saker att anmärka på i bägge insatserna. Men faktum kvarstår att det är två raka segrar och sju gjorda mål under Mourinho. En del spelare ser hetare ut och det verkar finnas en nytändning och glöd. Tycker Spurs har en fin startelva där framför allt offensiven känns mycket stark med Kane, Son, Moura och en pånyttfödd Alli.

Bournemouth går inte särskilt bra för dagen. Bara en seger senaste sju matcherna och har framför allt haft mycket svårt att göra mål (bara tre mål senaste sex matcherna). Skapat väldigt lite under den perioden också - xG-siffrorna är väldigt låga, så det är tydligt att anfallsspelet inte varit så bra som Howe hade önskat. Har också dragits med skador och småskador på nyckelspelare som Joshua King, David Brooks, Andrew Surman m.fl. Truppen är inte superbred när det saknas pjäser.
Dessutom är både Simon Francis och Philip Billing avstängda. Det finns även ett tungt frågetecken för småskadade Ryan Fraser som ryktas vara på väg till Liverpool FC.

Är också så att det vankas midweek i PL kommande vecka. Bournemouth hat en viktig match mot Palace redan på tisdag medan Tottenham spelar först på onsdag – så det känns inte otänkbart att Bournemouth "tankar" lite här och sparar sig till viktigare uppgifter.

Nej, här tycker jag ett Spurs i medvind ska ha toppchans att ta en rätt enkel seger.

Troliga startelvor.
Tottenham Hotspur:
Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Alderweireld, Rose; Dier, Winks; Lucas, Alli, Son; Kane

Bournemouth:
Ramsdale; Smith, S. Cook, Mepham, Ake, Rico; H. Wilson, L. Cook, Lerma, Danjuma; C. Wilson

3-0/1?

Speltips: Tottenham med asian handicap -1,5 - odds 2.05 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip