Speltips: Tottenham rak seger till 1.63 hos X3000 .

Efter en FA-cup förlust mot Manchester City ska Tottenham nu ta emot London-rivalerna Brentford i Premier League. Man har ännu inte vunnit i ligan under 2024, men nu tror jag det bör vara dags.

Segern för Brentford senast mot Nottingham var nästan direkt nödvändig för att inte halka ner ordentligt i bottenstriden. Nu har man åtminstone sex poäng ner till Luton på nedflyttningsplats, men de sex poängen kan försvinna rätt fort om man inte är försiktiga. Med Ivan Toney tillbaka i spel blir Forest ett betydligt mycket bättre, men framförallt spetsigare lag.
Jag tror dock att Ivan Toney bara räcker för att hålla detta Brentford över ytan. Formen har varit svag under en längre tid. Toney kommer absolut ge laget en boost, men jag tror inte till den nivån att man lyfter supermycket i tabellen. Det är man enligt mig inte tillräckligt bra för.

Tottenham kommer från två raka utan seger mot de två Manchester-lagen. 2-2 mot United i ligan och 0-1 mot City i FA-cupen som nämnt. Mot United tycker jag man var det bättre laget och om något lag förtjänade att vinna den matchen var det Spurs.
Mot City hade man inte speciellt mycket att säga till om, och fick till slut ge vika när Aké forcerade in segermålet i minut 88. Jag förväntade mig kanske att man skulle stå upp aningen bättre rent spelmässigt, men att förlora mot Manchester City är sällan något att skämmas över eller dra för stora växlar av.

Fin möjlighet för Spurs

Spurs är visserligen fortsatt utan Son, Sarr och Bissouma. Bättre än Brentford ska man dock vara oavsett, speciellt hemma på Tottenham Hotspur Stadium. En frontfyra med Kulusevski, Johnson, Werner och Richarlison ska kunna göra det jobbigt för Brentford.
Lägg därtill att James Maddison var tillbaka från skada senast mot City, och lär vara redo för ännu mer speltid denna gång. Om det blir från start eller ett längre inhopp blir spännande att se.

Jag har inte mycket till övers för detta Brentford, och på hemmaplan tror jag Spurs bör ha goda möjligheter att ta sin första seger anno 2024.
Tottenham rak seger till 1.63 hos X3000 blir mitt spel under onsdagskvällen!
This is the stats tab
This is the post tip