Tottenham att göra mål i båda halvlekarna klickas.

Newcastle - Tottenham 0-2
Tottenham - Chelsea 1-2

Chelsea - Burnley 2-3
Burnley - West Brom 0-1

Tottenham måste visa att det går att besegra spöket som infinner sig på Wembley. Laget fick spela här förra säsongen i Champions League och det gick utan någon framgång. Eftersom man nu rivit White Hart Lane så kommer Spurs behöva spela hela säsongen på Wembley. I hemmapremiären mot Chelsea så blev det en snöplig förlust trots att man var det klart bättre laget. Nu kommer Burnley till nationalarenan och idag ska Tottenham vinna. Kane har fortsatt inte gjort mål i augusti men tror även det spöket försvinner idag. Har skapat tillräckligt för att göra minst ett mål i dessa två inledande matcherna. Bara stolpen har varit i vägen två gånger.

Burnley överraskade i premiären mot Chelsea efter två röda kort från Chelsea. Senast var man tillbaka i verkligheten och det blev förlust mot West Brom med 1-0 i en mycket tråkig match. Spelade i onsdags mot Blackburn i ligacupen, där vann med 2-0 men Johan Walters fick gå ut skadad och missar dagens match. Det här är ingen match som Burnley normalt tar poäng i. Tottenham är minst en klass bättre på alla plan och det tror jag vi kommer få se i eftermiddag på Wembley.

Jag gillade det här spelet väldigt mycket förra året när Spurs spelade på hemmaplan för att man trycker på från första minut till den sista. Kommer man upp i normal nivå så ska Burnley inte ha något att hämta idag.

Jag spelar Tottenham mål i båda halvlekarna @1.90 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip