Burnley under 9,5 insparkar spelas när laget reser till London för möte mot Tottenham.

Tottenham vann derbyt i veckan mot Arsenal. Var en jämn match där två enskilda händelser avgör matchen. Tacklingen i ryggen på Son som leder till straff samt Holdings klumpiga försvarsspel som fick honom utvisad. Nödvändiga poäng för Spurs som nu har chansen att nå Champions League om de vinner sina två matcher och Arsenal tappar poäng.

Om hemmalaget har mycket att spela för så har Burnley om möjligt ännu mer. I nuläget på rätt sida av strecket tack vare målskillnad. Kommer sälja sig dyrt här och göra allt för att få en poäng.

Det är skillnad mellan lagen och Burnley kommer stå lågt men 10 insparkar är en för mycket enligt mig. Spurs är inget lag som bara maler på och som kommer våg efter våg. Dessutom så är spetsen där framme sylvass och behöver inte många chanser för att göra mål. Skulle Tottenham ta ledningen så är det inte alls säkert att Spurs fortsätter att trycka ner Burnley utan då kan vi få se en matchbild som blir rätt jämn och där hemmalaget kan bli försiktiga och rädda om segern de ska försvara.

Jag spelar Burnley under 9,5 insparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip