Tottenham ska försöka jaga ikapp topplagen när Cardiff kommer på besök samtidigt som Liverpool ställs emot Manchester City.
Tycker Spurs ska ta en hyfsat lätt trepoängare här, trots lagets skador.

Tabell:
4. Tottenham 7 5 0 2 14/7 15p W W L L W W
19 Cardiff 7 0 2 5 4/16 2p D D L L L L

Tottenham har inlett säsongen med fem vinster och två förluster. Lagets målspruta Kane börjar komma igång men det är fortfarande hyfsat lätta mål som karln slår till med. Har sett aningen sliten ut, förståeligt efter en sommar med VM, Men den förlängda semestern verkar ha gjort susen för nu har 25-åringen noterats för fyra mål på de tre senaste tävlingsmatcherna.
Stod för en fin prestation mot Barcelona, tyvärr räckte inte hans mål till några poäng. Messi och hans Barcelona var alldeles för starka.

Kommer senast från en 0-2 seger borta mot Huddersfield. Nu väntar Cardiff på hemmaplan och jag tycker Spurs har god chans till att vinna matchen med mer än en boll, trots skadeläget.
Mousa Dembele, Christian Eriksen, Vincent Jansen, Deli Alli, Serge Aurier och Jan Vertonghen är alla på skadelistan och kan alltså ej delta.

Cardiff har inte fått den inledningen på säsongen som de behövt. Fyra raka förluster jobbar laget med just nu och är, tillsammans med Newcastle och Huddersfield, fortfarande ute efter sin första trepoängare. Totalt har laget mäktat med fyra mål på totalt sju omgångar och på bortaplan ser det ännu mörkare ut: Ett mål på tre matcher mot Bournemouth, Huddersfield och Chelsea (1).
Problemen är rätt självklara – målskyttet. Det fungerar inte, laget kan helt enkelt inte hota framåt. Offensiven är för blek.
Där måste Cardiffs Neil Warnock göra något i vinter.

Cardiff har inga nya skador. Gunnarsson, Peltier och Mentez-Laing saknas fortfarande.

Möjliga startelvor
Spurs:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose - Dier, WInks - Son, Lamela, Moura - Kane.
Cardiff:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Cunningham - Camarasa, Arter, Ralls, Murphy - Paterson - Zohore.

Tottenham på hemmaplan med en Kane i spetsen som stänker in mål. Spurs må ha tunga skador men tycker ändå att Pochettino kan forma en godkänd elva. I och med skadorna får vi också ett godtagbart odds.

Son, som oftast är väldigt stark på hemmaplan, är pigg och redo för att visa att hans plats i denna elva är självklar. Lamela såg taggad ut i CL-mötet mot Barcelona i veckan. Låg bakom reduceringen och stod för flera fina aktioner.
Moura fortsätter se spännande ut med sina kvicka fötter och sedan har vi elefanten i rummet. Kane, som inte behöver någon närmare presentation. Cardiff får inte mycket utrymme.

SPEL: Tottenham asian hcp -1,5 till 1,77x
Hos OHMbet – 1,5/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip