Hugger ett överspel i Tottenham-Chelsea. 1.75 hos 888sport , LeoVegas och MrGreen .

Sena PL-matchen är en riktig toppmatch: Obesegrade trean Chelsea mot fyran Tottenham. Hett Londonderby på ingång alltså.

Tottenham saknar återigen Vertonghen, vilket öppnar för Alderweired och Sanchez som mittbackar. Tycker det märks när Vertonghen inte spelar - försvarsspelet blir lite lidande. Det är som att ledaren fattas. Lyckades före uppehållet hålla nollan mot Crystal Palace i en ösregnig vattenpolo-tillställning. Palace saknade dock sitt främsta anfallsvapen Zaha där. Krävdes ändå ett par svettiga Lloris-räddningar för att bibehålla nollan. Har annars släppt till en del mål i ligan när motståndet varit lite bättre och har ännu inte lyckats hålla nollan i CL.

Så nog borde Chelsea få sina lägen här. Har gjort mål i 10/12 matcher och anförs såklart av Hazard. Imponerande hur snabbt Sarri satt sin prägel på laget. Kommer säkerligen vilja spela sin vanliga offensiva och passningsinriktade fotboll.

Tottenham har hackat lite spelmässigt, men har ändå skakat fram bra resultat. Gjort mål i 11/12 ligamatcher. Även om Kane inte är i spelmässig toppform är han alltid farlig och vid sidan av honom finns vapen som Eriksen, Alli, Lucas Moura och Lamela. Lär försöka ta tag i matchen och kommer självklart gå för segern i denna "hemmamatch".

Två vassa offensiver och jag tycker bägge lagen ska ha bra chanser att näta. Tror inte matchen stannar på 1-1 heller. Jag tror det här blir en rätt öppen tillställning med en hel del målchanser. Historiska möten spelar sällan någon roll i min bok, men något har det ändå att det här mötet gått över 2,5 i fem av senaste sex och att målsnittet varit 3,66 i dessa matcher.

2/3-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip