Vankas Londonderby när José Mourinhos Tottenham tar emot Frank Lampards Chelsea på Tottenham Stadium.
Det är ett jagande Tottenham dessa dagar men som har betydligt bättre form än Lampards Chelseas som tappar mark i tabellen. Vinner Tottenham detta derby ligger lagen på samma poäng. Jag spelar Tottenham asian hcp 0 (detsamma som draw no bet) till 1,73 hos Unibet .

Spurs har lyckats vinna 4/5 senaste ligamatcherna. Målglada matcher mot lag som West Ham, Bournemouth, Burnley och Wolves. Förlorade mot Manchester United med 2–1. Offensiven har fått en rejäl skjuts sedan Mourinho gjorde entré i klubben. Aningen förvånande då Mourinho kanske inte står för den mest framåttunga fotbollen. 14 mål på de fem senaste ligamatcherna där Son, Alli, Moura och Kane har sett glödheta ut. Defensiven fungerar dock nästan lika dåligt som innan. Ska Spurs konkurrera om topplaceringarna behöver försvarslinjen en upprustning. Om Mourinho kan leda sitt lag till tre poäng här placerar sig de på samma poäng som Chelsea (29).

Lampard och Chelsea har det betydligt tyngre. Faktiskt rätt otroligt att Chelsea placerar sig på en fjärdeplats inför detta möte. Chelsea har alltså förlorat 4/5 senaste matcherna mot lag som Man City, Bournemouth, West Ham och Everton. Knep en knapp trepoängare mot Aston Villa med 2–1. Svårt att peka på vad som inte fungerar... Chelsea mycket bollinnehav och flera chansen men har stora problem med att få in bollen. Om alla Tottenhams spelare har överpresterat den senaste tiden så har Chelseas underpresterat. Mount, Abraham och Pulisic har sprattlat till men är aningen för ojämna. Willian har jag alltid gillat men han exploderar aldrig riktigt denna säsong är känslan. Har ett otroligt fint driv med bollen hittar inte riktigt sina luckor.
Inget lag på den övre halvan av tabellen har förlorat fler matcher än Chelsea och det börjar brinna i knutarna för Lampard. Nu är det ännu en prestigefull match och jag tror inte riktigt Lampards mannar är redo. Självförtroendet finns inte riktigt där.

Möjliga elvor:
Tottenham:
Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen; Sissoko, Dier; Lucas, Alli, Son; Kane
Chelsea:
Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Emerson; Kante, Jorginho, Kovacic; Willian, Abraham, Pulisic

Tottenham har inte förlorat på hemmaplan på de sex senaste ligamatcher och ser väldigt starka ut framåt, främst på hemmaplan. Chelsea spelar med sargat förtroende och har förlorat 15 matcher 2019, vilket är högsta siffran sedan 1994 för klubben.

SPEL: Tottenham asian hcp 0 (detsamma som draw no bet) till 1,73
1/5– Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip