Premier League bjuder återigen på Londonderby och denna gång är det Tottenham och Chelsea som drabbar samman på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham kliver in i denna derbymatch som tämligen klara underdogs. Förra helgen kammade de noll mot Crystal Palace på Selhurst Park och detta genom en 3-0-smäll. Nu väntar andra raka derbyhelgen och denna gång mot ett formstarkt Chelsea. Spurs lär få det hett om öronen och frågan är om de kan ta en efterlängtad och välbehövlig derbyseger mot ett starkt motståndarlag?

Chelsea kommer från två raka segrar. I ligamötet med Aston Villa förra helgen blev det 3-0 hemma på Stamford Bridge och i den matchen öppnade nyförvärvet Romelu Lukaku målskyttet redan efter 13 minuters spel och samme Lukaku avslutade det samma när han gjorde 3-0 i 93'e.

När Chelsea spelade Champions League-premiären hemma mot Zenit i veckan gjorde belgaren mål igen då han i den 69'e matchminuten gjorde matchens enda mål. Tottenham har tidigare i veckan varit på fransk mark då de huserar i Europa Conference League när det kommer till Europa-spel och för deras del blev det 2-2 mot Ligue 1-laget Rennes på Roazhon Park.

SPELTIPS
Chelsea är i bra form.
Lukaku är i bra kalasform (tre mål på de två senaste matcherna).

Jag tror att Lukaku gör mål igen och detta spelas till 2.15 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip