Mitt spel: Chelsea rak seger till 3.00 hos bet365.

Londonderby på menyn under söndagen när Tottenham tar emot Chelsea på Tottenham Hotspur Stadium. Två lag vars säsonger inte alls gått som planerat hittills, inte minst för bortalaget.

Varje gång jag tittar på Premier League-tabellen förundras jag över hur Tottenham fortsatt faktiskt ligger på en oerhört smickrande fjärdeplats. Både magkänsla och prestationer får mig att tro att man ligger betydligt mycket längre ner, men man har på något sätt lyckats klamra sig fast i topp fyra.

Senast lyckades man studs tillbaka efter förlusten i Champions League mot Milan med att besegra West Ham på hemmaplan med 2-0 där Emerson Royal och Heung-Min Son stod för målskyttet.

Graham Potter har det fortsatt tungt i sin “nya” klubb. En ny oförklarlig förlust senast mot Southampton och det är väldigt svårt att få grepp på detta Chelsea. Prestationerna överlag de senaste matcherna har varit tillräckligt bra för att vinna de flesta av matcherna, men man har fortsatt ohyggligt svårt att göra mål. Detta trots spelare som Joao Felix, Mason Mount, Kai Havertz, Raheem Sterling och Mykhailo Mudryk. Känslan är att man saknar en tydlig spjutspets, men offensiv kraft finns i överflöd.

Jag tror den här matchen kan gå åt två håll. Det mest troliga är en rätt tillknäppt historia med tanke på båda lagens form. Jag får dock känslan av att Tottenham kan passa Chelsea ganska bra. Tottenham kommer troligtvis ställa upp med Höjbjerg och Skipp centralt på mittfältet, och den matchen i matchen tror jag Enzo Fernandez och Kovacic kan vinna ganska övertygande. Lyckas man med det kommer Chelsea offensiv, hur man än väljer att formera den, få en hel del möjligheter mot en skakig Spurs-backlinje vilket jag tror kommer ge utdelning den här gången.

Jag tror Chelsea får fart på maskineriet här och väljer därför att spela Chelsea rak seger till det väldigt fina oddset 3.00 gånger pengarna hos bet365!

Förväntad startelva Tottenham:
Forster - Lenglet, Dier, Romero - Davies, Höjbjerg, Skipp, Royal - Son, Kane, Kulusevski.

Förväntad startelva Chelsea:
Kepa - Chilwell, Badiashile, Silva, James - Fernandez, Kovacic - Mudryk, Felix, Madueke - Havertz.
This is the stats tab
This is the post tip