Tottenham vs Crystal Palace blir första matchens på Spurs nya arena.
Tottenham asian -1 (pengarna tillbaka på uddamålsseger) spelas. Vinst på seger med 2 eller fler mål. Förlust om Palace tar poäng.
1.79 hos bet365 .

Var inne på lite andra spelvinklar här:
1) Kane att göra mål + Spurs att vinna (finns via Bet Builder hos bet365 eller Betsson till 1.95-1.96).
2) Över 2,5 mål.
3) Båda lagen gör mål.

Återstår att se om jag valde rätt. Alla fyra känns som bra spel på förhand, för här tror jag på målrik hemmaseger. Och inte bommar väl Kane att sätta avtryck direkt på nya arenan?

Tycker Spurs var rätt bra mot Liverpool. Var en rätt jämn match tycker jag. Tyvärr, för Spurs del, hamnade fel spelare i kontringslägena när det stod 1-1. Med lite skärpa hade de kunnat nypa segern där och då. Var nog deras bästa insats i den dystra poänglösa PL-raden (0-1-4) de stoltserar med. Väldigt tungt att förlora då, men bara att ladda om här. Behöver vinna varje match i kampen om CL-platserna. Spellediga kommande helg innan Man City väntar i CL - så kan gå all in på den här matchen. Okej skadeläge med enbart Dier som ordentligt avbräck. Tänkbart lag:

Lloris
Alderweireld, Sanchez, Vertonghen
Trippier, Eriksen, Sissoko, Davies,
Alli
Kane, Son

Palace gör väl en okej säsong. Senast besegrades tokjumbon Huddersfield med 2-0. Gick då upp på 36 poäng och är väl med det i stort sett klara då de också har sju lag bakom sig. Även om det här är en fantastisk match även för deras del med tanke på inramningen m.m. undrar jag om vi inte kommer få se lite mättnad från Palace här? De har trots allt Newcastle i en viktig match kommande helg också - SÅ bred är inte truppen. Saknar mittbacksgeneralen Sakho, vilket jag tycker är ett avbräck för deras del. I övrigt får Spurs såklart se upp med anfallstrion Zaha, Batshuayi och Townsend.

Men Spurs ska inte bomma igen här. Hela klubben har längtat efter den här invigningsmatchen länge då de inte känt sig hemma på Wembley. Kommer vara en bra inramning och mycket inspirerade spelare - det ska räcka långt idag.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip