Tottenham:

Tottenham fortsätter att blanda och ge lite grann från match till match för tillfället. Senast stod Spurs för en mindre bra insats och föll hemma mot ett imponerande Wolves, där Gary O’Neil gör ett strålande arbete. Tottenham återfinns på femte plats i Premier League-tabellen, där man nu halkat fem poäng efter Aston Villa som innehar den fjärde och sista Champions League-platsen (även om PL-klubbarna förstås hoppas att även en femteplats ska leda till CL-spel nästa säsong i det utökade formatet).

Spurs fortsätter att vara underhållande och målglada under Ange Postecoglou, vars stil inte borgat för särskilt många defensiva mästerverk till prestationer. Spurs har nu gått nio raka matcher hemmamatcher i Premier League utan en hållen nolla.

Richarlison gick sönder mot Wolves och Postecoglou berättade under fredagen att brassen blir borta i tre till fyra veckor. Pedro Porro missar också derbyt mot Crystal Palace, men Destiny Udogie kan vara tillgänglig för spel. Sedan tidigare återfinns Ryan Sessegnon, Fraser Forster och Manor Solomon på skadelistan.

Crystal Palace:

Nye Oliver Glasner fick en flygande start på tränarlivet för Crystal Palace sedan han ersatt Roy Hodgson. The Eagles vann med klara 3-0 och utan större bekymmer mot Burnley efter att Vincent Kompanys lag fått Josh Brownhill utvisad i den första halvleken. Smakstart för Glasner.

Glasner gjorde en hel del förändringar, jämfört med Hodgson. Likt i Wolfsburg och Eintracht Frankfurt formerade han sitt Palace med en trebackslinje i en 3-4-3-liknande formation med två centrala mittfältare, två väldigt offensivt, aggressivt positionerade wingbacks och tre anfallare.

Tottenham lär bjuda på betydligt hårdare motstånd än ett decimerat Burnley, men Glasner ser ut att få en superboost i form av återkomsten av Eberechi Eze, som är så, så viktig för Palace – särskilt med tanke på att Michael Olise alltjämt är skadad. Även Will Hughes, som missat de två senaste matcherna, är tillbaka. I övrigt saknas sedan tidigare ett par tunga pjäser i Olise, Marc Guehi och Cheick Doucouré, främst, och därtill även Rob Holding och Jesurun Rak-Sakyi.

Spurs favorit – trots Palace potentiella new manager-bounce

Tottenham behöver rada upp segrar igen för att fortsätta utmana om Champions League-platserna och Spurs bär solklart favoritskapet i det här derbyt. Palace inledde förvisso fint under nye Glasner, men Burnley är en svag motståndare och sett över hela säsongen har det inte funnits särskilt mycket att glädjas över i Palace-lägret. Glasners Palace är dock betydligt mer öppet och proaktivt än under Hodgson så det finns goda möjligheter till en underhållande och fin fotbollsmatch. 1 & över 1.5 finns till 1,70 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip