Tottenham och Everton avslutar omgång 33 med ett möte i London.

Hemmalaget fortsätter att ha det tungt. Det går att förlora matcher men det sättet som laget gör det på ska inte vara okej om man spelar i Spurs. Mot Sheffield United hade de visserligen mycket boll men skapade ingenting. Efter första 45 så hade Tottenham åtta avslut och de låg under med 1-0. När man förväntar sig en anstormning i andra så var det istället Sheffield United som hade de bästa chanserna. Tottenhams enda avslut i andra halvlek kommer på övertid av Harry Kane.

Everton kommer med två raka segrar över Norwich och nu senast mot Leicester. Det ser allt bättre ut för Ancelotti som börjar få en elva han gillar och som är stabil. Åker ner till London med självförtroende och med filosofin att de ska ta kampen på mitten och inte sjunka för lågt.

Jag tror på en match som spelas mycket på mittplan för att båda känner att vi ska styra den här matchen. Svårt att se att ett lag skulle gå ner lågt i planen för att försvara. Sprudlar inte direkt av anfallsspel i något utav lagen. Lagen har spelat tre matcher var sedan omstarten och samtliga sex matcher har gått under den här linan.

Jag spelar under 25,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip