Efter förra veckans mållösa möte mellan Tottenham och Frankfurt i Tyskland är det nu dags för returmöte i England.

Hemmalaget Tottenham har efter lagens senaste möte hunnit med att slå Brighton på bortaplan med 1-0. Det såg fortfarande inte sprudlande ut, men en seger är en seger. Något som faktiskt ser bra ut hos Spurs just nu är defensiven. Två raka nollor nu och ett frejdigt Brighton skapade faktiskt inte många klara målchanser.

Det känns väldigt svårt att få ett grepp om Spurs just nu och än mer svårt att veta vad man får på den bestämda dagen. Känslan är dock att Conte nog kommer fortsätta fokusera på att defensiven håller tätt, och då finns det tillräckligt med individuell kvalité längst fram i form av Kane och Son för att nämna några. Men målrikt är det inte just nu.

Bortalaget Frankfurt kommer in i matchen med en rejäl plump i protokollet. 0-3 förlust borta mot jumbon Bochum i helgen var en rejäl missräkning, och måste gett en ordentlig smäll på självförtroende i gruppen.

Likt Spurs har både resultat och prestationer gått upp och ner egentligen hela den här säsongen, vilket gör dem i princip lika oberäkneliga som Spurs. Det ska sägas att man roterade rätt kraftigt i matchen mot Bochum, men efter resultatet som blev är det nog något som tränare Oliver Glasner skippar framöver.

Tottenham med en försiktig approach till fotboll mot ett Frankfurt som lite famlar efter sig själva, känns som en målsnål historia för mig. Lägg där till att bara en av lagens sex matcher hittills i CL klivit över 2,5 mål.

Därav blir mitt spel U2,5 mål i matchen till hela 2.20 hos bet365 .


Förväntad startelva Tottenham:
Lloris - Lenglet, Dier, Sanchez - Perisic, Bentancur, Höjbjerg, Emerson - Son, Kane, Richarlison.

Förväntad startelva Frankfurt:
Trapp - Tuta, Hasebe, Ndicka - Knauff, Sow, Rode, Jakic - Kamada, Muani, Lindström.

This is the stats tab
This is the post tip