Tottenham tar emot Fulham i sin ”hemma”-premiär, på Wembley Stadium. Londonderby helt enkelt! Ligger mest på stranden här i Kroatien, så denna gång blir det några korta rader.
Tycker mig ha hittat ett intressant odds.

Enligt mig så varken imponerade eller underpresterade Tottenham mot Newcastle förra helgen. Ett målkalas blev det i alla fall, till en början. I den 18:e minuten satte Dele Alli ledningsmålet– 1-2. Ett mål som skulle bli det sista. Jag satt på ett underspelet där så det var extra surt. Trots det tänker jag ge mig på ett ytterligare sådant.

Kane såg riktigt blek ut senast, och då behövde de övriga spelarna kliva fram. Det gjorde både Alli och Vertonghen. Kane noterades inte för varken assist eller mål utan drog istället på sig ett gult kort. Mindre lyckad premiär för skyttekungen. Men som de flesta vet så är inte Kane känd för att ha sprutat in mål i augusti månad direkt. Tottenham ser lite trögstartat ut och behöver några omgångar innan vi känner igen förra säsongens Spurs. Jag säger inte att de kommer tappa massvis med poäng men mer knappa segrar.

Fulham stod för ett imponerande transferfönster när de tog in spelare som Schürrle, Anguissa och Seri. Den sistnämnde där flera storklubbar var och klämde och kände på mittfältaren. Nu: Fulham FC. Härligt ändå. Premiären slutade i en 0-2 torsk mot Crystal Palace. Fulham hade sina chanser men var inte tillräckligt effektiva. Palace med två snabba.
Fulham har potential men behöver även de några omgångar innan laget får bygget att spinna.

Att Tottenham ska vinna detta möte kan mycket väl hända. Att Fulham ska ge Spurs en match och skrälla med poäng känns ganska långt bort sett till hur de såg ut i premiären. Tycker dock som sagt att vi inte kan se det rätta Spurs än. Då gillar jag oddset på att Tottenham vinner men att det inte blir fler än tre mål.

SPEl: Tottenham & U3.5 till 2,20x

1.5/5 units hos bet365

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip