Speltips: Tottenham asian -1,5 till 2.18 hos Expekt .
—-
Tottenham mot Fulham avslutar Premier League-omgången under måndagskvällen. Hemmalaget har vid vinst chans att gå upp i ensam serieledning, och det tror jag man gör.

Fulham är för mig ett väldigt mediokert fotbollslag. Lite för bra för att dras in i den absoluta bottenstriden, men för dåliga för att slåss ordentligt på den övre halvan av tabellen.
Nu åker man till Tottenham Hotspur Stadium och ställs mot ligans kanske formstarkaste lag, åtminstone om man ser till förväntningar.

Fulham svagare än väntat

Tottenhams segrar den senaste tiden har varit knappa. Uddamålssegrar i de tre av de fyra senaste ligamatcherna vilket visar styrka. Här tror jag dock man får bättre träff i anfallsspelet.

Fulham har endast gjort åtta mål på de inledande åtta omgångarna. Offensiven är i mitt tycke bland de sämre i ligan, så där är jag inte orolig att man ska hota Spurs.

Därför är det upp till Spurs anfallsspel att lösa biffen. Maddison, Son, Kulusevski, Richarlison är spetsiga spelare allihopa och något av en explosion tycker jag ligger i korten efter lite krampaktigare insatser på senaste.

Fulham är för mig inte tillräckligt bra för att stå upp emot Spurs på bortaplan. Spelet blir därför Tottenham asian -1,5 till 2.18 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip