Jag har rekat "underdogen" att nå över 3,5 hörnor flera gånger denna Premier League-säsong.
Med ett bra resultat.
Och kör på samma taktik igen.

Premier League är jämnare än någonsin, de bästa lagen har tappat lite, medan resten känns bättre än tidigare. Med då undantag för Sheffield United & West Brom.
Lagen går för det på ett helt annat sätt än tidigare och man bjuder nästan alltid upp till dans. Därför har vi också sett skrällar som när Fulham tex slog Leicester (2–1) eller kryssade mot Liverpool FC (1–1). Jag kan nästan hålla på hur länge som helst när underdogen dessutom varit ytterst nära att plocka poängen.

Så min känsla är att Premier League-lagen är närmare varandra i slagstyrka än på mycket länge – och därför är överspelet på hörnorna en väg att gå när man har feeling för underdogen.

Här är det inget undantag. Tottenham har så klart mest spets i Son & Kane, men Mourinho spelar som vanligt extremt defensivt och vid ledning backar laget hem ännu mer.
Så Fulham kommer skapa sina lägen, ha fin chans att göra mål, men framför allt har man toppchans till att producera över 3.5 hörnor.
Det har man gjort i 4 av de 5 senaste matcherna. I senaste PL-matchen producerade man sex mot Southampton och näst senast nio mot Newcastle.
Hemma mot Liverpool?
Sex.

Det här spelet känns klart vettigt, inte minst med tanke på hur defensivt Tottenham spelar under Mourinho.
Lagen har inga nya skador – Fulham har hela truppen tillgänglig.

Spelet blir alltså Fulham över 3.5 hörnor till 1.80 hos bet365 .

Troliga startelvor.
Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Winks, Hojbjerg; Bergwijn, Ndombele, Son; Kane
Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Cordova-Reid, Lemina, Reed, Anguissa, Robinson; Mitrovic, Lookman.

This is the stats tab
This is the post tip