Huddersfield under 3,5 skott på mål spelas när laget gästar Tottenhams nya arena.

Spurs hade en tuff match i veckan mot Manchester City men gick segrande ur den och har en bra slagläge inför returen på Etihad. Stort minustecken på att Harry Kane fick lämna planen haltandes och riskerar missa resten av säsongen. Kan var avgörande för Tottenham säsong med de stora matcherna som väntar men det ska inte påverka utfallet mot Huddersfield.

Huddersfield är sist i tabellen och varit klara för Championship ett bra tag. Men tycker trots det att laget står upp bra i sina matcher även om kvalitén saknas för att vinna matcher.

Tottenham vann 2-0 i höstas utan att imponera. Lät Huddersfield ha mycket boll och komma till lägen - vilket Huddersfield gör bra på hemmaplan - men det är en annan typ av match som väntar. Tottenham är i stort behov av poäng och trots att de har tankarna på CL-returen så tror jag de löser Huddersfield hemma tämligen enkelt.

Huddersfield är ett lag som skjuter mycket i sina matcher men statistiken talar emot dem när de möter topplag på bortaplan.
Man City - ett skott på mål
Arsenal - noll skott på mål
Man United - två skott på mål
Chelsea - två skott på mål
(Möter Liverpool på Anfield om några veckor)

De ska ha problem att få iväg fyra skott som Lloris behöver ingripa på. Det är - i mina ögon - större chans att de inte gör det än vad oddset 1.72 säger.

Speltips: Jag spelar Huddersfield under 3,5 skott på mål @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip