SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på Tottenham Hotspur Stadium inleder Tottenham sitt Europa League äventyr när LASK Linz från Österriken gästar dem i den första omgången. Tottenham är mega favoriter till seger och ska inte ha några större bekymmer med att ta en trepoängare, även om det blir en rotation i startelvan på grund av att tufft kommande spelschema. Gästerna LASK är i fin form där de har vunnit sex av sina nio matcher denna säsong - men inget av de tidigare motstånden har varit i närheten av Tottenhams starka kaliber.

Tottenham har en tung poängtapp i ryggen eftersom de kommer till matchen från ett oavgjort resultat i Premier League. Grejen är att Tottenham hade spelat ut West Ham totalt och hade en 3 - 0 ledning tidigt. Det kunde ha blivit betydligt större siffror, men i stället tappade Tottenham allting. Tränaren Jose Mourinho pratade efter matchen om att det handlade om "självbelåtenhet". I vilket fall är jag övertygad om att detta möte bara ger mer tändvätska i truppen som kommer att vara hungriga efter revansch.

Under säsongen har Tottenham varit starka. När de väl har vunnit så har segrarna skrivits med stora siffror, som 6 - 1 mot Man United och 5 - 2 mot Southampton i ligan samt 7 - 2 mot Maccabi Haifa i Europa League kvalet och 3 - 1 mot Shkendija. Mourinho kommer med stor sannolikhet återigen att rotera i truppen. Tittar vi på vilka spelare som då kommer in i startelvan så är det riktigt bra namn som ändå ska ha en stor chans att krossa ett lag som LASK - som ändå har gjort det helt okej inledningsvis.

LASK har kvalat in i turneringen genom att slå Dunajska Streda med 7 - 0 och Sporting i Lissabon med 4 - 1. Imponerande. Mindre imponerande är starten i österrikiska Bundesligan där LASK har haft bekymmer med att näta lika mycket som förr. Det har blivit två segrar, ett kryss och en förlust i den senaste ligamatchen borta mot Rapid Wien med hela 0 - 3. Något liknande resultat räknar jag med i det tuffa bortamötet i London där jag är övertygad om att Tottenham vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Tottenham - LASK:
1 asian hcp -1,5. Odds 1.93 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Tottenham:
Joe Hart, Matt Doherty, Davinson Sánchez, Ben Davies, Sergio Reguilon, Pierre-Emile Hoejbjerg, Harry Winks, Gareth Bale, Erik Lamela, Lucas Moura & Carlos Vinicius.

Bekräftad startelva - LASK:
Alexander Schlager, Andres Andrade, Gernot Trauner, Philipp Wiesinger, Rene Renner, Peter Michorl, James Holland, Reinhold Ranftl, Husein Balic, Marko Raguz & Andreas Gruber.
---

This is the stats tab
This is the post tip