Tottenham blir man inte riktigt klok på. Spelet hackar, skador på nyckelspelare och resultaten går emot. Trots detta ligger man på en fjärdeplats vilket känns helt orimligt.
Resultatraden i början av säsongen var bra, men efter det har resultaten svängt och prestationerna egentligen sett genomgående dåliga ut.

Spurs och Conte har litat mycket på mycket på sin defensiv, och när den inte alls går att luta sig emot känns det inte riktigt som dem vet vart dem ska ta vägen.
Onsdagens 2-0 förlust och uttåg ur ligacupen mot Nottingham Forest var tungt, men Leeds kanske är helt rätt lag att möta då?

Leeds var det ja. Klassiska Leeds med Jesse March vid rodret började säsongen bedrövligt, men har nu tagit två raka segrar i ligan mot Liverpool och Bournemouth. Segermålet i båda matcherna kom i matchens slutskede från talangen Summerville.

Trots förlusten mot Wolves i ligacupen i veckan är det ett Leeds som kommer till den här matchen med uppblåst självförtroende. Min känsla är dock att detta kan slå över till övermod i stället.

Tottenham ska slå Leeds egentligen vilken tid på dygnet som helst, och jag tror Leeds övermod kommer straffas i första halvlek mot en trots allt stark offensiv i Spurs.

Mitt spel blir därför Tottenham leda i halvtid till 2.230 hos Pinnacle!

---
Förväntad startelva Tottenham:
Lloris - Davies, Dier, Lenglet - Sessegnon, Bentancur, Bissouma, Höjbjerg, Emerson - Kane, Moura.

Förväntad startelva Leeds:
Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Harrison, Aaronson, Summerville - Rodrigo.
---
This is the stats tab
This is the post tip