Tottenham att slå Leicester spelas. Rak hemmaseger alltså. Finns hos bet365 , Bethard , FastBet bl a.

Ungefärligt odds på Spurs seger i några av de senaste matcherna:
1.43 mot Newcastle.
1.60 mot Watford.
1.45 mot Wolves.
1.36 mot Bournemouth.

Helt klart är att frånvaron av Alli och framför allt Kane trycker upp oddset på hemmaseger. Men är det motiverat att de ska ligga SÅ högt här? Mot ett Leicester som man väl ändå får säga ligger på ungefär samma nivå som Watford/Wolves. Tottenham har ändå lyckats skrapa ihop tre segrar under Harry Kanes frånvaro:
Vände till 2-1 mot Fulham. Avgjorde sent där.
Vände till 2-1 mot Watford. Sent avgörande även där.
1-0 hemma mot Newcastle. Även här efter ett sent mål.

På pappret ser det verkligen ut som tre riktigt tajta, kanske rentav tursamma segrar. Men jag tycker Spurs sett okej ut i den här perioden. Har vunnit xg-statistiken klart i samtliga de här matcherna. Kunde och bode gjort betydligt fler mål mot Newcastle exempelvis. Har också en okej statistik utan Harry Kane, då de vunnit 12 av 16 matcher utan anfallsstjärnan.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Lloris
Trippier, Vertonghen, Alderweireld, Rose
Winks, Sissoko
Moura, Eriksen, Lamela
Son

Leicester har förlorat 12 av de senaste 16 matcherna borta mot topp sex-lagen. Har i år blandat fullträffar som hemmasegern mot Man City och bortapoängen mot Liverpool med bottennapp som tidigt uttåg ur FA-cupen och förlust hemma mot Cardiff. Stod upp bra hemma mot Man United senast i en rätt jämn match. Uppträder ändå ojämnt och känslan är att Vardy gör sin klart sämsta säsong sedan titelåret. Relationen mellan klubb, fans och Puel verkar inte helt harmonisk heller.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Schmeichel,
Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell
Mendy, Ndidi
Maddison, Tielemans, Barnes
Vardy.

Visst, Tottenham har jobbiga avbräck. Visst, de har Dortmund i CL kommande vecka, vilket möjligen stjäl fokus. Samtidigt är de verkligen med i ligan. Har en outsider-chans att blanda sig in i titelstriden om de fortsätter vinna. Finns mer att hämta av en sån som Eriksen och Son har fått välbehövlig vila. Efter Dortmundmatchen väntar tio dagars break innan nästa fajt -så jag tror Pochettino kommer matcha ett starkt lag här och att det är tillräckligt för att grinda ur en ny uddamålsseger.

1-0?

This is the stats tab
This is the post tip