Tottenham-Liverpool öppnar den tredje omgången av Premier League.

Tottenham har startat säsongen med 4 poäng och det får se som klart godkänt. Att få 1-1 i premiären mot Everton borta är inget man skäms över. Man hade dock lägen för att avgöra i slutet men bollen ville inte in då. Förra helgen satt det långt inne mot ett lågt försvar. 1-0 gjordes med mindre än 10 minuter kvar. Inte gått över linan den här säsongen men tor det finns chanser att det ändras nu och mycket tack vare motståndet.
Hugo Lloris är fortfarande skadad och Mousa Dembele är avstängd.

Liverpool har börjat få ordning lite mer än vad man har haft på flera säsonger. Klopp har byggt sitt lag och tycker han har träffat rätt när det gäller offensiven. Mane som var skadad förra helgen var tillbaka i veckan när man körde över Burton med 5-0. Han tillsammans med Firmino och Coutinho är riktigt underhållande att se på. Coutinho är tveksam till spel här men Sturridge, Lallana och Wijnaldum är bra ersättare
Dock så tycker jag man har stora problem när man spelar försvar. Man jobbar inte tillsammans och det ser stressig ut när man närmar sig sitt egna straffområde.
Liverpool snittade 2.97 mål i sina matcher förra säsongen.

Liverpool har släppt in 5 mål och gjort 9 mål på dom tre inledande matcherna. Nu ställs man mot ett liknande lag som Arsenal, där man vann med 4-3. Inte realistiskt med 7 mål igen men nog skall det kunna rassla minst 3 matcher när Tottenham-Liverpool nu möter varandra.

Jag spelar ö2,5 mål @1.82 hos Pinnacle med 6/7u

This is the stats tab
This is the post tip