Den största dagen för alla oss som älskar fotboll, den är här!
På lördag 21.00 sparkar Tottenham och Liverpool igång finalmatchen av Champions League 18/19. En helengelsk final! Andra gången detta händer efter att Manchester United besegrade Chelsea efter straffar 07/08.

Jag tycker Liverpool har sett starkare ut genom hela turneringens gång. De stod även som segrare i båda mötena med Spurs i ligan.
Bollen har studsat rejält i Spurs väg i denna turneringen såhär långt. Gick vidare från gruppen med nöd och näppe. Kvitterade mot Barcelona i slutminuterna. Räddade av VAR i mötet med Manchester City, även sista minuterna där. För att senare sätta det avgörande målet mot Ajax i ABSOLUT sista minuten.

Jag menar att Liverpool får det lättare här än vad många tror. De är bättre förberedda psykiskt inför detta möte. Ett mer laddat lag.
De har också varit mycket bättre sett över hela säsongen. När tabellen av Premier League fastställdes slutade Liverpool på hela 26 poäng mer än Tottenham.
Båda lagen kan i princip ställa upp med deras bästa lag här. Det har sagt att Kane är redo för spel men frågan är om han är fit nog. Återstår att se om Mauricio Pochettino chansar med engelsmannen, troligtvis.

Troliga startelvor:
Spurs: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Sissoko, Wanyama, Eriksen – Alli – Kane, Moura
Liverpool: Alisson – Alexander–Arnold, Matip, Dijk – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Manè.

Jag ser värde i att Liverpool vinner med mer än en boll här. Tar Liverpool ledningen kommer Spurs behöva trycka på rejält och jag menar att Liverpool är Englands bästa lag på att kontra. Finns till höga 2,65 hos Unibet .

SPEL: Liverpool -1 asian till 2,65
Hos Unibet – 1/5 units

www.spreadsheeet.se/holmbergake

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip