Helengelsk final i Spanien som väntar. Två lag som med minsta möjliga marginal står mot varandra i finalen.

Tottenham räknade jag bort när klubben hade en poäng efter tre matcher i höstas. Laget vann visserligen returmötet mot PSV Eindhoven men det krävdes fortfarande mirakel för att de skulle gå vidare. Sent mål av Eriksen mot Inter gav en strimma hopp inför gruppspelets sista omgång. Skulle Inter vinna - som de flesta räknade med - hemma mot PSV behövde Tottenham göra detsamma borta mot Barcelona. Men Inter slarvade bort det och fick nöja sig med en poäng. Det räckte dock för Inter att Barcelona vann för att italienarna skulle få spela CL även under våren. Men kvitteringsmålet kom för Tottenham genom Moura i den 85:e minuten och därmed hamnade Inter och Tottenham på samma poäng och samma målskillnad. Med fler gjorda mål tog Tottenham sig vidare i turneringen.

Liverpool hade en tuff grupp med både Napoli och PSG. Två vinster på de fem första matcherna i gruppspelet gjorde att engelsmännen var tvungna att vinna hemma mot Napoli i sista matchen. Liverpool var det bättre laget men lyckades aldrig stänga matchen med ett 2-0-mål. Istället kom läget för Napoli i slutet av matchen men Alisson höll kvar laget i turneringen efter en strålande räddning.

Skillnaden mellan fiasko och Champions League-pokalen kan vara oerhört små ibland.

Men nu till matchen!

Utbudet är enormt i en sån här match och det gäller att plocka ut sina favoriter. Jag har fastnat för två som jag tycker är värt att spela på.

Liverpool över 13,5 skott till 1.95.
Tottenham över 12,5 fouls till 1.72.

Ser vi till statistiken kommer det bli många skott när dessa lagen möts. Det är final och allt vad det innebär så lite mer försiktighet från lagen i början är att räkna med. Ett Liverpool som jag ser som rätt så stora favoriter. De har alla bitar på plats och känns mer klara med sitt lag. Jag tror de kommer få sätta prägel på matchen och linan som vi erbjuds är ett hack för lågt i min värld.

Andra spelet är att Tottenham ska dra på sig, dvs att Liverpool ska få frisparkar. Tottenham har flera spelare på mitten som gärna smäller på och markerar. Vill nog få några spelare i Liverpool i gungning i början av matchen. Domaren är Damir Skomina som inte är rädd för att blåsa i pipan. Visar gärna vem som bestämmer och sätter reglerna i matchen.

Spelen är tagna hos Unibet , LeoVegas och hos dem så fortsätter spelen gälla om det blir förlängning. Hos många andra bolag är det endast under 90 minuter oavsett om det är avgjort eller ej.

Jag spelar Liverpool över 13,5 skott @1.95 med 3u.
Tottenham över 12,5 fouls @1.72 med 3u.

Spelet hittas hos Unibet och LeoVegas .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip