CL-finalrepris mellan Tottenham och Liverpool väntar på lördagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
1.74 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Kan tycka att oddset på tvåan är i lägsta laget. I CL-finalen på neutral plan för ett halvår sedan stod Liverpool rak i runt 1.90-1.95. Nu står de lägre än så, på bortaplan. Men jag kan bara tro på Liverpool här.

Retro-Mourinho hade älskat den här uppgiften. En överlägsen serieledare på besök samtidigt som klubbikonen, lagkaptenen och bäste spelaren Harry Kane är skadad. Men jag tror inte portugisen har det i sig längre. Tottenham inledde bra under hans ledning, men facit nu är två segrar senaste sju matcherna. Dessa har kommit som rätt tursamma sådana:
- Nickade in 2-1 borta mot Wolves på tilläggstid i en match där hemmalaget var klart bättre.
- Vände 0-1 till seger 2-1 mot ett roterande Brighton i en match som hade kunnat sluta hursomhelst.

Senast spelades ett bra lag i FA-cupen, men trots det blev det bara 1-1 mot Middlesbrough. Omspel var nog det sämsta Spurs kunde få med sig därifrån. Övertygar inte alls och det känns som att Spurs har problem i varje lagdel för dagen. Det börjar redan längst bak där Lloris saknas.

Läget är det motsatta för Liverpool. Matchade bästa spelarna tufft under jul/nyår, men vilade i stort sett alla i FA-cupen mot Everton. Lyckades vinna den matchen ändå, vilket bara spär på den positivism som finns runt laget just nu. Har vunnit 19/20 ligamatcher, vilket är ett otroligt facit. Om laget i inledningen av säsongen fick med sig en del stolpe in-resultat så har de verkligen växlat upp senaste tiden. Spelet har blivit allt bättre, med slakten av Leicester som tydlig höjdpunkt. Dras med skador på Keita, Fabinho, Milner och Matip - men det har inte påverkat laget alls. Har nu fått en veckas vila och nästa match är också först till helgen, så det lär bli fullt fokus och bästa laget.

Om CL-finalen kändes hyfsat oviss på förhand så är känslan nu att det snarare skiljer en klass mellan lagen. Liverpool slåt allt för dagen och mot ett ur-form Spurs utan Kane har de toppchans igen.

Speltips: 2 - odds 1.74 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip