Speltips: Liverpool rak seger till 2.25 hos Expekt .

Lördagens huvudrätt i Premier League kommer under kvällen när Tottenham tar emot Liverpool hemma på Tottenham Hotspur Stadium. Två hittills obesegrade lag som gjort kanske lite oväntat bra starter på årets ligaspel.

Skadeuppdatering Spurs:
James Maddison - tveksam
Brennan Johnson - tveksam

Skadeuppdatering Liverpool:
Alexander-Arnold - tveksam

James Maddisons vara eller icke vara i Spurs startelva på lördag är såklart hyperviktig. Det mesta som har skapats i offensiv väg för Spurs har kommit från Maddisons högerfot, och utan honom på planen blir man helt klart svagare.

Spurs var spellediga under veckan, medan Liverpool fick kämpa en aning med att vinna mot Leicester med 3-1 i ligacupen.

Liverpools spets avgör

I en match där det väntas en hel del mål, tror jag det passar Liverpool bäst. Utöver premiären mot Chelsea har samtliga matcher gått över 2,5 mål, och man har lyckats vinna samtliga. Något liknande kan mycket väl ske i den här matchen, och då ger jag Liverpool övertaget.
Klopp har verkligen fått ordning på sitt lag igen och har radat upp imponerande insatser. Man kommer släppa in mål, men spetsen offensivt kommer vinna dem väldigt många matcher.

Missförstå mig inte, Spurs har också sett väldigt bra ut hittills den här säsongen och andas verkligen ny luft. Jag ser framför mig en match där den bästa offensiven kommer vinna matchen åt sitt lag, och där ser jag fortfarande Liverpools offensiv som bättre, bredare och spetsigare. Speciellt om Maddison och Brennan Johnson saknas för Spurs.

Faktum är att senast Tottenham besegrade Liverpool i en tävlingsmatch var 2017. Tolv möten har spelats sedan dess och det har inneburit idel segrar eller kryss för Liverpool. Det är såklart historia och inget man ska stirra sig blind på, men något säger det trots allt.

Målspel hade varit den självklara vägen här, men där är oddsen alldeles för låga för min smak. Jag har imponerats över Liverpool, sju raka segrar i alla tävlingar och jag väljer istället att tro på att den trenden fortsätter. Kommer Spurs till spel utan Maddison blir detta spel bara bättre, men jag ger Liverpool goda chanser att vinna den här matchen oavsett. Liverpool rak seger till 2.25 hos Expekt spelas!
This is the stats tab
This is the post tip