Toppmatch väntar. Också det första riktiga testet för nye Solskjaer. Under norrmannen har Man United skrapat ihop sex raka segrar, men motståndet har varit snällast tänkbara. Laget har öst in mål under den här perioden och spelare som Pogba, Rashford m.fl. har blommat efter att Mourinhos bojor släppt. Det är som att en tyngd försvunnit från axlarna. I FA-cupen senast vaknade t o m Lukau och Sanchez till. Två spelare med stor potential som kan bidra mycket framöver om de kommer igång.

Samtidigt har laget fortsatt släppa in en del mål. Bara tre hållna nollor hela säsongen i PL.

Tänkbart lag:
De Gea
Young, Lindelöf, Jones, Shaw
Matic, Herrera
Pogba
Lingard, Rashford, Martial

Spurs matchas hårt då de är kvar i Ligacupen. Spelade i stort sett bästa laget mot Chelsea i veckan och vann med 1-0. Klarade sig dock med blotta förskräckelsen då Chelsea skapade flera bra chanser. Har saknat Vertonghen i mittförsvaret. Ska vara tillgänglig här, men frågan är om han kliver rakt in i laget då senaste matchen var i början av december. Defensivt skicklige mittfältaren Eric Dier är också tillgänglig, men även där är det tveksamt om han är redo för spel direkt. Med tanke på att även Dembele är out (på väg bort) är Tottenhams centrala mittfält inte det defensivt skickligaste. Blev ganska tydligt mot Chelsea, då Sarris mannar kotnrollerade spelet centralt.

Annars lär det bli bästa lag med "fantastiska fyran" offensivt. Positivt är att Son är tillgänglig, efter den här matchen åker han till Asien.

Lloris
Trippier, Sanchez, Alderweireld, Davies
Winks, Sissoko
Eriksen, Alli, Son
Kane

Väntar mig en rätt öppen och chanstik match här. Tottenham är alltid vassa med Kane, Eriksens smartness och Sons speed. Vill såklart ta tag i matchen på hemmaplan. "Pånyttfödda" Man United bör definitivt ha god chans att göra mål här mot ett hårt matchande Tottenham. Nu när det inte är Mourinho som rattar laget lär det inte bli "håll 0-0 så länge som möjligt"-planen heller. Trevlig matchup där jag förväntar mig mål - visst får vi minst tre? 1.61 hos bet365 .

Ni som letar högre odds kan välja över 2,75 mål (asian goal line över 2,5, 3,0 mål) till 1.75 eller över 3 mål till 2.05.

This is the stats tab
This is the post tip