Fin fredagsunderhållning när Man United gästar Tottenham.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Åttondeplacerade Spurs möter femteplacerade Man United. Skiljer bara fyra poäng mellan lagen. Så det är en väldigt viktig match i kampen om CL-platserna. Framför allt är det något av en måstematch för Mourinhos Tottenham. De bör vinna för att ha en bra chans att ta en CL-plats, vilket såklart är målet.

Uppehållet kom riktigt lägligt för Spurs, som gick på knäna. Spelade sex raka matcher utan att vinna och åkte ur såväl FA-cupen som CL. Hade en del skador då, läget ser bättre ut nu. Ett Tottenham med Son och Kane i laget är något helt annat än när bägge är out. Dessutom ska vinternyförvärvet Bergwijn vara fit. Bara Alli missar den här matchen.

Tänkbart lag:
Lloris
Aurier, Sanchez, Alderweireld, Davies
Ndombele, Winks, Sissoko
Son, Kane, Bergwijn

Även Man United har fått tillbaka spelare som varit skadade tidigare. Bortsett från Jones och Tuanzebe har Solskjaer en frisk trupp att välja från. Det innebär att spelare som Pogba, Martial, Bruno Fernandes, Rashford och James finns att tillgå. Därmed blir det en stark elva med ett par bra bänkalternativ också.

Tänkbart lag:
De Gea
Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Williams
Fred, Matic
Bruno Fernandes,
Martial, Rashford

Visst finns det vissa frågetecken kring hur lagen reagerar på första tävlignsmatchen på tre månader. Dessutom utan publik. Men det här är en så pass viktig match att det borde bli högt tempo och två lag som verkligen går för det. Kan se bägge lagen näta och 1-1 borde vi inte landa på. Spurs måste vinna och Solskjaers United är inte laget som parkerar en buss. Tycker det är svårt att sia om segern, men tre mål bör vi få se.

This is the stats tab
This is the post tip