Kvällsmatchen från Premier League spelas på Tottenham Hotspur Stadium under lördagen där Tottenham tar emot Manchester United.

Gästerna kommer från en blytung 5-0-förlust i hemmamötet med Liverpool förra helgen och siktar naturligtvis på snabb revansch. Innan smällen senast stod de för en imponerande upphämtning och vändning i hemmamötet med Atalanta, då i Champions League, då underläge med 2-0 i halvtid slutade med 3-2-seger.
United är i ligan just nu inte bättre än tabellsjua, en poäng bakom motståndarna som alltså ligger på sjätteplatsen inför avspark här.

Tottenham har tidigare i veckan varit aktiva i Ligacupen. För deras del var det Burnley som agerade motståndare och den matchen lämnade Spurs med en 1-0-seger. På pappret höjs svårighetsgraden här och jag räknar iskallt med att United är duktigt revanschsugna. De bör vara taggade att visa vad de går för efter insatsen mot Liverpool senast och Tottenham är ett lag de inte vill tappa poäng emot.

Historiskt sett har det i regel gjorts många mål mellan dessa lag.
De fem senaste har slutat med att båda lagen gjort mål hittat hem och min idé är att det fortsätter så.

United vill vinna och revanschera sig efter förlusten senast, men det vill Tottenham också göra då de har rygg på topp 4-placering så som tabellen målas upp med nio omgångar genomförda.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.62 hos Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip