Speltips: United draw no bet till 1.72 hos bet365 .

Tottenham tar emot Manchester United under lördagen i ett tidigt stormöte av denna Premier League-säsong. En match mellan två lag som inte imponerade i deras respektive premiärer.

Tottenham fick endast med sig en poäng från sin premiär mot Brentford. Man tog ledningen med 1-0 innan Brentford vände till 1-2, och när man ligger under och kvitterar får man väl vara nöjda med en poäng trots allt. Offensivt tycker jag att Spurs såg sämre ut än vad jag väntade mig. Där är jag dock inte så orolig. Defensiven ser dock så pass skakig som jag väntade mig, och det tror jag kommer bli Spurs stora problem i år.

Manchester United lyckades på något sätt få med sig tre poäng från sin premiär på hemmaplan mot Wolves. Man förtjänade inte de tre poängen på något plan, men det är bara att tacka och ta emot. Det såg allmänt stökigt ut över hela plan för United, men det visar trots allt någon form av styrka att få med sig tre poäng när spelet inte stämmer. Där har United kommit en bra bit, för detta hade varit en match man hade förlorat förra året.

United ett mer färdigt lag

Jag tror mycket väl Spurs kan gå en hyfsad säsong till mötes. Nye tränare Postecoglou känns spännande och offensivt tycker jag att det finns för mycket kvalité för att inte få det att stämma, trots Harry Kanes avsked.

Erik Ten Hag kommer vilja ta ytterligare steg med sitt United den här säsong efter deras lyckade fjolår. Premiären var kanske inte något steg framåt på något sätt, men tre poäng är tre poäng och jag har svårt att se United fortsätta vara så pass svaga.

För mig känns United betydligt mer färdiga som lag. Spurs lilla verksamhet kan absolut bli spännande den här säsongen, men just nu tycker jag United har fler bitar på plats än Spurs. Försvarslinjen känns stabil och offensivt finns det spets. Det är mittfältet som är den stora frågan, men med Casemiro på plats finns en stort trygghet oavsett.

Sett till detta tror jag United har goda chanser till tre poäng, men väljer att säkra upp med United draw no bet till 1.72 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip