Helgens stormatch är utan tvekan den mellan Tottenham och Manchester City på Tottenham Stadium.
Läst en del texter som menar att Tottenham har mest att vinna här och att mästarna City har insett att de inte kan komma ikapp City och därmed börjat varva ner i ligaspelet. Struntprat, delvis i min bok. Manchester City är som mest motiverade i stormatcherna och det är också där Pep Guardiola är som bäst.
Jag spelar Man City asian hcp -1 till 1,92 hos bet365 .

Jag säger inte att Man City kan komma ikapp Liverpool i ligan (skiljer inför denna match 22 pinnar) men jag är övertygad om att de kommer gå för det. Men att The Citizens har har haft problem den här säsongen går inte att sticka under stolen. Fem förluster sätter fingret på problemet rätt bra. Försvarslinjen har inte fungerat, en som läckt alldeles för mycket bakåt. Hade varit intressant att se hur det hade sett ut om Laporte spelat hela säsongen...
Nu är det norra London som väntar och staden passar City bra. Där har de vunnit elva av de senaste tolv matcherna.
Bortaformen är även den god – fyra av fem senaste matcher på bortagräset har slutat med seger. 14 gjorda mål mot Arsenal, Burnley, Aston Villa och Sheffield United.

Tottenham och hans Mourinho är lite svåra att veta vart man har idag, men det är ingen bra känsla i alla fall. Faktum är att Mourinho endast har hållit nollan två gånger på 17 matcher. Defensiva linjen slarvar samtidigt som han satt och skämtade friskt på presskonferensen om att han inte fick in någon renodlad anfallare i detta fönster. Istället fick klubben in Steven Bergwijn. nyförvärvet från PSV, som absolut kan bidra i offensiven men att han gjorde dubbelt så många fler assist än mål i PSV på 16 matcher säger en del.
Harry Kane blir fortsatt borta och oj vad Spurs är beroende av hans spets längst fram. Ingen i laget som är lika vass i straffområdet som Kane.

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga; Lo Celso, Winks, Ndombele; Alli; Lucas, Son
Man City: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Aguero, Sterling

Manchester City är som bäst i stormatcherna samtidigt som Mourinho inte alls har hittat rätt med sitt Tottenham än. Faktum är att klubben endast har plockat en poäng av 18 möjliga mot lag som ligger över dem i tabellen.

SPELTIPS: Manchester City asian hcp -1 till 1,92 hos bet365 .
(pengarna tillbaka vid uddamålsvinst)

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip