Speltips: Manchester City rak seger till 1.72 hos Betinia .
—-
Stormöte i FA-cupens 16-delsfinaler när Tottenham står värdar för Manchester City under fredagskvällen.

Pep Guardiola höll under torsdagen en presskonferens där han bekräftade att Erling Haaland närmar sig spel, men inte kommer vara tillgänglig för denna match.
Däremot väntas Stones och Ederson finnas tillgängliga igen efter skador vilket är en boost.

Tottenham får fortsatt klara sig utan Son, Sarr och Bissouma som samtliga tagit sig vidare till slutspel med sina respektive landslag.
En liknande elva som Spurs ställde på banan mot Manchester United för snart två veckor sedan är att förvänta.

Även City har fått en två veckors välbehövlig vila för att samla krafterna inför den andra halvan av säsongen, och med i princip samtliga spelare tillgängliga tror jag att City har goda chanser att åka till Tottenham Hotspur Stadium och vinna.

Fina förutsättningar för City-seger

Faktum är att City faktiskt haft svårt med Spurs de senaste åren. Endast en seger på de fem senaste försöken mot Tottenham.
Här tror jag dock att förutsättningarna är goda för City. Med en i princip full trupp och nästan två veckors vila lägger jag mer än gärna mitt förtroende i, enligt mig, världens bästa lags händer.

Tappen av Son, Sarr och Bissouma är tunga för Tottenham. Utan Son har man inte riktigt samma hot i omställningsspelet som man skördat frukt med tidigare mot City.
Ett förväntat mittfält med Höjbjerg och Bentancur tror jag kommer få det svårt att hänga med i svängarna.

Jag säger absolut inte att det kommer bli någon promenadseger. På grund av de spelare man saknar tror jag dock att Spurs i nuläget saknar spetsen och tyngden för att stå upp och sedermera stå emot Manchester City.
Jag är inte ensam med att se Manchester City som världens bästa fotbollslag, och när Peps mannar får dessa förutsättningar är det dit jag tittar.
Manchester City rak seger till 1.72 spelas med glädje hos Betinia !
This is the stats tab
This is the post tip