Tungt Premier League-möte mellan Spurs och Man Utd på söndagen.

Senaste möten
Man Utd - Tottenham 1-6

Tottenham - Man Utd 1-1
Man Utd - Tottenham 2-1

PREMIER LEAGUE
2. Manchester Utd 30 17 9 4 58:33 60
7. Tottenham 30 14 7 9 51:32 49

Spurs hemma
14 7 3 4 25:14 24

Formen
O, F, O, F, V

Senaste match
Newcastle - Tottenham 2-2

United borta
15 9 6 0 27:13 33

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Granada - Man Utd 0-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Tottenham (4-2-3-1) Lloris - Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon - Höjbjerg, Ndombele - Moura, Celso, Heung-Min - Kane

Saknar: Doherty, Davies
Osäkra: Alderweireld, Aurier

Man Utd (4-2-3-1) Henderson - Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba, Fred - Greenwood, Fred - Greenwood, Fernandes, Rashford - Cavani

Saknar: Bailly, Jones, Martial
Osäkra: -

1-6. 1-6?! Ja, vad fasen var det som hände egentligen sist de här två lagen möttes? Tottenham gick alltså och vann med tennissiffror på Old Trafford. Extra imponerande med tanke på att det var United som tog ledningen på straff genom Bruno Fernandes. Därefter kommer jätteraset.
Tittar vi på tabellen så är det en mycket viktig match för båda lagen. Men kanske extra mycket för Tottenham som ju nu missar spel i Champions League nästa säsong. Laget ligger sjua med fem pinnar upp till Chelsea som är fyra. Som tur är för Spurs så har de en match mindre spelad och kan således krympa avståndet till två poäng innan helgen är slut. Detta med sju omgångar kvar att spela. Så loppet är inte kört på något sätt.
För Uniteds del så kommer matchen efter seger borta mot Granada och innan dess 2-1 hemma mot Brighton. United kommer därför med betydligt kortare vila men samtidigt har United inte lika mycket press på sig. Ligaguldet känns kört då City är hela 14 poäng före. Men en andraplats med fyra poäng ned till trean Leicester och sex pinnars försprång till Chelsea, med en match mindre spelad.
Jag tror således att United kan vara nöjda även om det skulle bli oavgjort här.
Tottenham kommer senast från en besvikelse borta mot Newcastle (2-2) och har som sagt mycket att förlora här. Men Spurs måste gå för det - sen vet jag tusan om de kommer klara av det. Mitt bet blir på United.

SPELTIPS
Jag spelar United asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.81 hos Bet265 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip