Tottenham ska äntligen få spela i Champions League igen. Denna match kommer även i rätt tid då Premier League börjat på ett väldigt bra sätt för klubben. De har fyra vinster, två oavgjorda och noll förluster. Spelet har börjat sitta och det är alltid underhållande att se på anfallstrion Kulusevski - Kane - Son. Nu har man även kunnat börja spela in Richarlison som ett vasst komplement.

Gästerna Marseille har också börjat ligan på ett utmärkt sätt. Fem vinster, en oavgjord och ingen förlust. De har ett intressant lag som verkligen känns på uppgång. Också utmärkande med deras formation 3-4-2-1. Vilket också hemmalaget Spurs har som utgång.


Tror just formationerna kan göra att lagen tar ut varandra och det kommer handla om mycket individuell kvalitet i matchen. Kommer att bli tight i mitten och således kommer det öppna sig på kanterna. Tottenham har mycket speed och spelare som enkelt kan ta sig förbi sin motspelare. Har sneglat mot hörnor och väljer då att testa Tottenham över 5.5 hörnor. Marseille har hamnat rätt lågt emellanåt i en del matcher och förvånar mig inte om de också gör det i denna match.

Spel: Hemmalaget att få över 5.5 hörnor till 1.83 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip