Speltips: Tottenham - Middlesbrough

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-01-14 21:00
Land: England
Liga: FA-cupen
Odds: 1.95
Tips: 1 & hålla nollan
Omspel i FA-cupen mellan Spurs och Middlesbrough.
Mitt speltips: Tottenham vinner + håller nollan.
1.95 hos Nordicbet eller Betsafe

Ny tung smäll för Tottenham i helgen, då Liverpool lyckades vinna med 1-0. Fanns dock positiva bitar att ta med sig, då andra halvlek var rätt bra. Tottenham kunde mycket väl fått med sig poäng där. Prestationen var den bästa på ett tag. Topp fyra blir allt svårare att nå och FA-cupen kan bli det som räddar säsongen i viss mån. Räknar med att Mourinho är hungrig på att ha en titel att visa upp från sitt första år - då är FA-cupen enda rimliga chansen. Om det blir avancemang här väntar Southampton i nästa omgång - ingen omöjlig uppgift. Att Mourinho prioriterar FA-cupen visade han borta mot Middlesbrough, då han ställde ett mycket starkt lag på banan. Typ starkast möjliga nu när Kane saknas på grund av skada. Räknar med att det blir ett hyggligt lag igen nu på hemmaplan - behöver verkligen en vinst nu. Alderweireld får vila, men i övrigt lär det bli starkt lag.

Boro har höjt sig senaste veckorna och har radat upp 4-1-0 i ligan. Men det är fortfarande bara ett lag som gjort färre mål i Championship och det är tydligt att Boro är bättre bakåt än framåt. Har inte något spännande/skräckinjagande namn som smyghåller PL-klass offensivt. Saknar dessutom bäste målskytten Assombalongapga skada.
Alltid lättare för underdogs att bäras fram av hemmapubliken till FA-cupskrällar. På bortaplan blir det betydligt tuffare och här tror jag de får riktigt svårt. Hade bara 33% boll i hemmamötet och den siffran lär knappast bli högre den här gången - känslan är att Boro kommer ha mycket svårt att spela sig till målchanser.

Mourinhos Spurs har haft svårt att hålla nollor och få med sig bra resultat. Det här är en utmärkt match att ta seriöst, vinna övertygande och hålla nollan i. Det sista Mourinho behöver nu är en FA-cupkatastrof, så jag tror det blir bra lag och fokus här.

2/3-0?
  Tottenham - Middlesbrough
Spela på Speltips Tottenham - Middlesbrough
Polsater - 12 Januari 2020 - 15:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming