Tottenham tar emot Newcastle på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1 på Spurs. Spelet innebär push och pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger. Förlust på spelet om Newcastle nyper poäng, vinst vid seger med 2+ mål.

Tottenham har varit lite av ett varannan match-lag under Conte. Men före uppehållet tycker jag de hittade rätt och gjorde ett par bra prestationer. Mycket rättvis bortaseger mot Brighton följdes upp med en klar seger mot West Ham. De flåsar Arsenal i nacken i jakten på en CL-plats och behöver vinna varje match nu. Särskilt i den här typen av hemmamatcher finns det noll utrymme att misslyckas i.

En stor skillnad för Tottenham jämfört med tidigare är att Kane verkligen visat form. När han är bra är Spurs bra. Kulusevski har kommit in i laget på ett bra sätt och blivit en lekkamrat Son + Kane inte haft tidigare. Dessutom tycker jag prestigeförvärvet Romero blivit bättre och bättre som mittbacksgeneral i ett tidigare fragilt försvar.

Newcastle radade upp segrar i januari/februari och har nu ett rätt så tryggt avstånd neråt med tanke på vilka svaga lag de har bakom sig. Nio poäng ner till Watford under strecket - inte otänkbart att Hodgsons gäng inte ens kommer upp i det poängantal Newcastle har nu. Tycker Newcastle sprang lite väl bra under vintern, fick med sig segrar i många jämna matcher. Klart de är bättre nu än innan januarifönstret, men inte så bra som den segerraden indikerade tycker jag. Fortsatt skadeproblem på Trippier och Wilson - två av lagets bästa spelare normalt.

Ett Spurs som är all in på ligaspelet och precis allt att spela för. Kan inte se att de bommar här. Sju PL-segrar med två eller fler mål, vilket inte är så konstigt när de har de vassa kontringsspelarna de har i elvan. Skulle det landa på uddamålsseger är det pengarna tillbaka, vilket känns tryggt.

3-1?

TV: Allsvenskan och fyra miljoner extra på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip