Speltips: Tottenham rak seger till 2.23 hos Expekt .
—-
Tottenham mot Newcastle står på menyn under söndagen i en extremt spännande match på förhand för toppstriden.

Tottenham kommer från ytterligare ett poängtapp senast mot West Ham när man förlorade med 2-1 på hemmaplan. Nu har man endast en poäng på de senaste fem Premier League-matcherna efter den briljanta starten man fick på säsongen.

Newcastle kommer även dem från en tung förlust. 3-0 i baken borta mot Everton var inte vad man hade räknat med och det är nu två lag som är i behov av en seger som ställs mot varandra.

I en jämn match på förhand väljer jag att ge en liten fördel till hemmalaget. Den stora anledningen till detta är Newcastles fortsatt stora skadelista och hur ofantligt mycket de friska spelarna får spela just nu.
Eddie Howe har knappt råd att göra byten för att bänken är så tunn, och det tror jag man fick se facit på mot Everton senast, hur trötta spelarna faktiskt är.

Tottenham lär vara trötta dem med, men där finns åtminstone ett gäng spelare att snurra på för att hålla laget pigga. Det tror jag kan vara avgörande för Tottenham i den här matchen.

Newcastle går på knäna

Så fort Newcastle börjar få tillbaka ett par spelare tror jag man får ordning på maskineriet igen, men att matchas så hårt som de friska spelarna gör just nu kan inte hålla i längden.
Den lilla brasklappen som finns för detta spel är Heung Min-Sons vara eller icke vara i Tottenham. Om han inte kommer till spel är det ett tungt tapp för Spurs, så håll utkik där!

Jag tror Spurs vinner på piggare ben och aningen spetsigare offensiv för tillfället. Tottenham rak seger spelas till 2.23 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip