Mourinho-Spurs tar emot Norwich på onsdagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Tvåmålsseger eller mer krävs för vinst.
2.15 hos Casumo , LeoVegas eller Unibet .

Visst, Tottenham har inte rosat marknaden senaste månaden. Senast de gjorde en riktigt bra match var förmodligen hemma mot Burnley för sex veckor sedan. Och viktigaste spelaren, Harry Kane, är skadad. Men tycker prestationen mot Watford i helgen faktiskt var helt okej. Matchen innan dess - hemma mot Liverpool - var också bra (slog ut Middlesbrough i FA-cupen där emellan, men räknar bort den härifrån). Tycker Lo Celso ser allt bättre ut och nu är även Ndombele tillgänglig igen.

Tänkbart lag:
Gazzaniga,
Aurier, Alderweireld, Sanchez, Sessegnon
Winks, Ndombele
Lo Celso, Alli, Son,
Moura

Norwich tog en blytung seger mot Bournemouth i helgen. Blev rejält hjälpta av att Bournemouth i samma situation gav bort straff och rött kort. Två segrar på 18 matcher innan dess. Nio förluster med 2+ mål den här säsongen. 1-2-8 med målskillnaden 5-20 på bortaplan. Spelar med en beundransvärd idealism där de själva vill ha boll och vara kreativa. Problemet är att truppen inte riktigt räcker till och för mig ska det mycket till om laget inte åker ur Premier League den här säsongen.

Tänkbart lag:
Krul,
Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram
Tettey, Mclean
Buendia, Duda, Cantwell
Pukki

Visst är Mourinhos Spurs kanske inte är ett av de bästa lagen i ligan. Men tror ett naivt försvarssvagt Norwich passar rätt utmärkt som motstånd. Har inte kreativiteten och idéerna att låsa upp riktigt starka försvar - men Norwich har släppt in flest mål i ligan och ligger risigt till även sett till xGa. Motståndarna kommer få chanser.

Krampaktigt till en början, ledningsmål för Spurs och Son som kontrar in avgörande 2-0?

Speltips: Tottenham med asian handicap -1,5 - odds 2.15 hos Casumo , LeoVegas eller Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip