FA-cumatch mellan Tottenham och Norwich väntar på onsdagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger. Finns till 1.67 hos Bethard , FastBet , 10bet & SpeedyBet .

Som alltid med FA-cupen handlar det om att försöka dechiffrera vad coacherna säger på presskonferenserna och försöka värdera hur viktig turneringen är för laget:
- Norwich ligger sist i tabellen, men är lite på gång efter Leicestersegern senast. Alla PL-poäng är viktiga och de vill nog ge det chansen att hänga kvar. Ny ligamatch på lördag redan. Teemu Pukki och Alexander Tettey är frågtetecken och lär inte riskeras. Har tidigare roterat en del i FA-cupen.
- Tottenham har hugg på Europaplatserna i ligan. Har även en CL-retur mot Leipzig nästa vecka, men det ska mycket till för att de ska lösa avancemang därifrån. Skador på Kane, Son, Sissoko och Lloris sedan innan.

inte ett optimalt läge för något lag. Men FA-cupen är Mourinhos enda titelchans den här säsongen och han har spelat rätt starka lag tidigare i turneringen. Så jag tror inte han vill vaska den här matchen. Med tre raka förluster är ett nytt hemmafiasko det sista som behövs.

Oddset på Spurs har gått upp rejält sedan öppning och jag tycker det blivit överdrivet högt nu. Visst saknar de spelare, men läget för Norwich är knappast optimalt heller. En ny FA-cupmatch hade kunnat påverka deras chanser att hänga kvar negativt. Övertygad om att de vill gå all in för att försöka lösa ett nytt PL-kontrakt. Även om Spurs har en del jobbiga skador så borde deras trupp vara bredare och hantera tätt matchande/rotation bättre.

Borde passa Spurs rätt bra att få möta ett ambitiöst Norwich som vill ha ett eget spel. Den här Tottenhamupplagan saknar kreativitet nog att bryta ner lag som står i defensiva block och väntar.

Tror att Spurs bara vinner här mot ett förmodat roterande PL-fokuserande Norwich.

Speltips: 1 - odds 1.67 hos Bethard , FastBet , 10bet & SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip