Tottenham Hotspur Stadium ger oss returmötet mellan Tottenham och Pacos Ferreira under torsdagskvällen och ska Tottenham spela ute i Europa de här säsongen är detta en match de måste vinna.

Förra mötet:
Pacos Ferreira - Tottenham 1-0

Ser vi tillbaka till rond ett som utspelades på portugisisk mark så var det ett reservbetonat Tottenham som fick chansen att visa upp sig där. Spelarna som gavs chansen tog den inte fullt ut och den engelska storklubben har nu med sig en förlust inför returen på hemmagräs.

Utan att ha sett några bekräftade startelvor så är känslan man har att Tottenham lär ställa upp med ett starkare lag i returen. Att nå Europa-spel och en möjlig titel är såklart något som lockar. De kanske inte ställer upp med sitt starkaste lag då det är ett tuft spelschema som råder, men den elva Nuno Espírito Santo ställer på benen till den här matchen bör vara stark nog för att laget ska lyckas vända på underläget i alla fall.

Pacos Ferreira följde upp segern mot Tottenham med att ställas mot Estoril Praia i det inhemska ligaspelet och den matchen lämnade de med förlust och resultatet då skrevs till 1-3. Ser vi till vad gästerna presterade i ligan i fjol så lämnade de sju av 17 bortamatcher med förlust och det blev poäng i ytterligare fem stycken, vilket i sin tur innebär att det blev blott fem trepoängare som bortalag på hela säsongen.

Nej, jag tror att ett motiverat och revanschsuget Tottenham reder ut det här på hemmaplan!

SPELTIPS
Tottenham -1,5 (asian) till oddset 1.68 hos bet365 spelas.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip