Southampton gästar Tottenham på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.75 hos bet365 .

Minikris i Spurs, som är ett av sex lag med tabellraden 2-2-2. Åkte ur Ligacupen mot Colchester i veckan dessutom - trots ett hyggligt starkt lag. Lider av att inte ha gjort klart en del business i sommarfönstret, vilket gör att man nu har en trupp med "olika agendor" som Pochettino uttryckte sig i veckan. Släppt in mål i fem av sex ligamatcher och ligger långt ner i tabellen för xG allowed - dvs. de har släppt till en hel del målchanser av bra kvalitét.

Champions League-våren sminkade över en rätt kass ligavår förra säsongen. Är inte alls den där stabila lagmaskinen som de varit tidigare. Åtminstone inte just nu. Southampton är inte oävna. Har tabellraden 2-1-3 och har bland annar hunnit kryssa mot Man United och matcha Liverpool hyggligt (2-1-förlust). Danny Ings gjorde två mål i en reservbetonad ligacupmatch mot Portsmouth i veckan och vid sidan av honom finns Redmond, Che Adams m.fl. Så nog borde Southampton ha hygglig chans att näta här. Hasenhuttl är inte tränaren som bara avvaktar och försöker gneta sig till 0-0 heller, då Saints lär bjuda till.

När det gäller att göra mål själva är Spurs väldigt pålitliga på hemmaplan. Går ytterst sällan mållösa från hemmamatcher. Kane vilades i Ligacupen och är vara redo och fräsch här. Inga andra nya skador så det finns gott om alternativ att välja på vid sidan av stjärnforwarden: Alli, Son, Eriksen, Lamela, Moura m.fl.

Tottenham är såklart rättmätiga favoriter, men tycker deras odds är väl lågt. De har inte gjort särskilt många bra prestationer den här säsongen och Southampton lär känna att de har chansen här. Känner mig rätt trygg i att Spurs nätar och tror Southampon absolut kommer få sina lägen här också.

1,2,3-1 känns som tänkbara resultat.

Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM) - odds 1.75 bet365

This is the stats tab
This is the post tip