Returmatch i FA-cupen mellan Tottenham och Southampton väntar.
Mitt speltips: Raka ettan. Hemmaseger.
1.78 hos Casumo , 888sport , Unibet & LeoVegas

Som jag varit inne på tidigare gällande FA-cupen - mycket handlar om att försöka lista ut hur mycket lagen vill gå vidare. Vilka spelare kommer få chansen och i de fall där rotation väntar, vem har bredast trupp? Här tror jag att en titelhungrig Mourinho väldigt gärna vill gå vidare. I nästa runda väntar Norwich hemma samtidigt som ett par andra titelkandidater har småknepiga uppgifter - det är inte så långt kvar till det blir riktigt intressant.

Första matchen slutade 1-1 efter en sen Southamptonkvittering. Detta ledde alltså till ytterligare ett omspel för Tottenham, som tvingades till 180 minuter även mot Middlesbrough i omgången innan. Helt klart ovälkommet för ett lag som ska upp i CL senare den här månaden. Spelade också en tuff match mot Man City i söndags och med enbart två dagars vila så måste nog viss rotering till här. Kane och Sissoko out sedan tidigare. Nyförvärvet Bergwijn får inte spela här. Alli är tveksam. Har dock elva dagar till nästa match efter det här, så vissa spelare bör kunna dubblera. Och jag tror på en riktigt stark bänk. Tänkbar startelva:

Lloris
Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga,
Ndombele, Dier, Fernandes
Lamela, Moura, Sessegnon

Southampton har verkligen lyft sig efter 0-9-förlusten mot Leicester i höstas. Gått starkt och ligger nu tryggt i mitten av tabellen. Gjorde en bra match mot Liverpool i helgen, men föll lik förbannat med 4-0 till slut. Har roterat en del i FA-cupen tidigare, återstår att se hur det blir här. Har också spelledigt kommande helg. Tänkbart lag:

Gunn,
Danso, Bednarek, Stephens, Bertrand
Djenepo, Romeu, Ward-Prowse, Redmond
Adams, Ings

Bortalaget är absolut ingen enkel match för dagen. Tycker dock oddset på hemmaseger tickat upp till en så pass hög nivå att det är för intressant för att inte syna. Med hemmaplan och en reell titelchans är jag rätt övertygad om att Mourinho verkligen vill vinna och gå vidare till nästa runda. Blir säkert en rätt jämn match, men kan tänka mig att Tottenhams förmodat starka bänk blir tungan på vågen. Son hoppar in och avgör?

2-1?

Speltips: 1 - odds 1.78 hos Casumo , 888sport , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip