Tottenham tar emot Southampton på onsdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Första matchen utan Mourinho. Alltid lurigt då man inte vet hur en ny interimtränare vill sätta sin prägel på laget. Antar att han inte hunnit ändra för mycket på bara två dagar. Så jag tror inte vi får se ett hawaii-Tottenham alá Harry Redknapp här. Verkar behöva klara sig utan Harry Kane, vilket är ett enormt avbräck som inte går att underskatta. Engelsmannen haltade av Evertonmatchen i fredags och har inte tränat. Med en ligacupfinal senare i veckan och ett EM som är 8-9 veckor bort lär det inte tas några risker. Offensiven utan Kane blir väldigt mycket tamare. Blir ett tungt ansvar på Son, som är bäst när han får ställa om när ytor finns. Frågan är vem som ska spela fram honom.

Som jag nämnde, redan på söndag väntar nästa match. Ligacupen är kanske inte den tyngsta titeln, men final är final. Så nog finns den i tankarna hos en del spelare.

Tänkbar elva:
Lloris,
Tanganga, Alderweireld, Rodon, Reguilon
Höjbjerg, Winks,
Bale, Lamela, Moura
Son

Southampton spelade FA-cupsemi så sent som i söndags. Spelade såklart i stort sett bästa möjliga lag där och kan möjligen rotera på ett par positioner då PL-kontraktet är i det närmaste klart. Dock spellediga i helgen och med lång vila kanske att Hassenhuttl skickar ut i stort sett samma lag som i söndags. Frågan är dock hur fräscha spelarna är. Ligaformen har varit bedrövlig en längre tid med vissa svårigheter att göra mål. Ings kommer halvera sin målskörd jämfört med i fjol och du kan inte gärna lite på att Ward-Prowse ska bomba in frisparkar i match efter match. Nollats i 10/31 matcher, vilket är relativt mycket.

Med tajt schema och förmodat tungt offensiv avbräck för Spurs tror jag det här blir en match med en del ställningskrig. Tror Spurs har bra chans att hålla nollan men tvivlar på att de kommer ösa in mål själva utan Kane. Underspelet känns som en bra startposition in i matchen där du tidigt kommer kunna spela ö2, ö1,75 eller ö1,5 om det öppnar sig.

1-0, 2-0, 1-1 känns som tänkbara slutresultat.

This is the stats tab
This is the post tip