Spurs tar emot Southampton på onsdagen.
Mitt speltips: 1 asian -1. Spelet ger pengarna tillbaka på uddamålsseger. Fullvinst på seger med 2+ mål. Förlust om Southampton tar poäng. Spelet betalar 2.09 i nuläget hos Bethard , den som vill ha ett enklare spel kan ta raka ettan till runt 1.60.

Tror Spurs bara vinner här. Efter nyår har de 4-0-3 (alla tävlingar) vilket kanske inte är superimponerande. Men samtliga förluster har kommit mot Chelsea, som utvecklats till ett mardrömsmotstånd. Annars är trenden rätt positiv under Conte även om vi zoomar ut längre än så. Bra prestation mot Brighton i FA-cupen i helgen och positivt att Son är tillbaka från skada. Kulusevski och Bentancur kommer in som två bra tillskott, där framför allt den senare är en uppgradering på det centrala mittfältet. Det bästa av allt är att Harry Kane sakta men säkert verkar mullra igång nu. Den här Spursupplagan behöver en bra Kane får att det ska se bra ut, det verkar vi få se nu.

Allt att spela för tabellmässigt med den där CL-platsen på spel. Räknar med en bra prestation tack vare det.

Southampton gör väl en rätt normal säsong. Puttrar på som tolva, bekväm distans neråt och det är lite för långt-distans uppåt. Kan därmed komma till en sån här match och bjuda upp med sitt vanliga rätt offensiva spel med hög press. Tror det passar Spurs ganska bra med ett sånt motstånd. Vissa kanske minns hur det såg ut när de här bägge lagen möttes före jul. Tidigt Saints-rött gjorde att Tottenham fick ha mycket boll mot ett samlat försvar - det trivs de sämre med. Däremot när de får ställa om och kontra på Son (vem minns inte 5-2-segern i fjol när han gjorde fyra mål mot just Saints?) är det en annan femma.

Av Southamptons sju PL-förluster har fem varit med två eller fler mål. Så det är lite av ett allt eller inget-lag på det viset. Jag tror Spurs bara vinner här. Blir det uddamålsseger är det pengarna tillbaka, vilket väl får vara okej i så fall. Men bör vara rätt bra chans för att vinna med minst två mål också.

2-0 eller 3-1 ligger nära till hands i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip