Lördagens kvällsmatch hämtar vi från Wembley när Spurs tar emot Swansea.

Tottenham har börjat säsongen på ett bra sätt. Det viktiga var att man tog tre poäng i onsdags när tyska Dortmund kom på besök. Kunde vinna med 3-1 och har nu tagit ett först steg mot en eventuell åttondelsfinal. I ligan förra helgen spelade man ut Everton med 3-0. Spurs gjorde det bra och ska inte ta ifrån dem segern men Everton var riktigt bleka i den matchen. Saknas i Spurs gör Lamela, Wanyama och Rose. Finns många exemplen på när storlagen spelat match i Champions League och sedan falla i matchen som kommer. När det gäller Tottenham idag så tror jag inte att Swansea kan skrälla här. Dele Alli var avstängd i veckan och kommer fräsch till den här matchen. I hemmapremiären mot Chelsea så blev det 14 hörnor för Tottenham. När Burnley reste hit fick Spurs med sig 10 hörnor.

Swansea imponerar inte alls. Förlorade hemma förra helgen mot Newcastle med 1-0. Spelet såg inte direkt lysande ut och enda vinsten såhär långt är mot Palace med 2-0. Det var dock mer Palace ursula försvarsspel än vad det var Swansea kvalité som gjorde att man kunde lämna England med tre poäng.

Swansea kommer att backa hem och låta Spurs få ta tag i matchen. Som vi vet vill Pocchetino spela mycket vid kanterna och hörnorna bör komma för hemmalaget. Swanseas premiär var mot Southampton på bortaplan. Jag tror vi kommer få en liknande match som den var. Ett bollinnehav för Spurs till runt 65%. Hörnorna i den matchen slutade 13-0 till Southampton.

Jag spelar Spurs Ö7,5 hörnor @1.90 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip