Ångestmatch deluxe på Tottenham stadion lördag klockan 16 när Tottenham tar emot Watford. Två lag som, sett till lagen, har usel form. Två lag som har problem med målskyttet gör att jag spelar under 3 goal line till 2.00 x pengarna hos bet365 !

Pochettino och hans Tottenham kommer såklart vilja studsa tillbaka så gott de kan här – för den senaste tiden har varit allt annat än ljus.
Spurs har förlorat mot Leicester, förlorat mot League two-laget Colchester på straffar i cupen, åkt på stryk mot Bayern Munchen och förlorat mot Brighton. Och som grädde på moset så skadade sig målvakten Lloris sig allvarligt i axeln i senaste ligamatchen mot Brighton – mycket oturligt. Fransmannen blir därav borta resten av året.
Dn spontan känslan är att landslagsuppehållet inte kunde komma mer lägligt för Pochettino och Spurs – även om flera spelare lämnade för spel i sina landslag.

Problemen är desto större i detta Watford – laget som spelade riktigt tungt förra säsongen och som var knepiga att sno åt sig poäng ifrån. Vad hände? Idag placerar sig Watford i botten av Premier League och supportrarna skriker efter en förändring. Det kan man förstå efter en 8–0-förlust mot Manchester City.
Problemen är otroliga i målskyttet. Watford KAN inte göra mål. Noll mål på de tre senaste ligamatcher mot försvar som till exempel Wolves och Sheffield United
Watford har misslyckats med att vinna en enda av deras tolv senaste ligamatcher och att det vänder här mot ett revanschsuget Tottenham har jag mycket svårt att se.

Möjliga startelvor
Tottenham: Gazzaniga; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Ndombele, Winks; Lucas, Alli, Son; Kane
Watford: Foster; Janmaat, Cathcart, Prodl, Kabasele, Holebas; Cleverley, Doucoure, Capoue; Deulofeu, Welbeck

Perfekt motstånd för Tottenham att studsa tillbaka mot, men jag tror inte att det blir någon dans på rosor. Watford är minst lika revanschsugna och kommer göra allt för att vända på den negativa trenden.
Tottenham tar tre poäng men kommer få slita för dem.

SPEL: Under tre mål (goal line)
(pengarna tillbaka vid exakt tre mål)
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip