På Tottenham Hotspur Stadium gästar Watford under söndagseftermiddagen och här har hemmalaget chans på tredje raka segern i ligan, och det tror jag de fixar!

Tottenham har varit svårplacerade inför ligaspelet. Man vet inte om det blir succé eller fiasko, men inledningsvis har det i alla fall resultatmässigt gått vägen. 1-0-seger hemma mot Manchester City i premiären var såklart en drömstart och när man i omgång två tog andra raka fullträffen genom att besegra Wolverhampton borta med samma resultat så har man inlett ligaspelet bra genom två raka vinster.

Watford har däremot inte riktigt samma flyt. De vann förvisso sin premiär på hemmaplan mot Aston Villa med 3-2, men därefter väntade Brighton borta och då föll de med 2-0. Nu senast studsade de tillbaka på vinnarspåret genom att besegra Crystal Palace i Ligacupen med 1-0, men då hade Tottenham kvalmatch till Europa Conference League där de slog portugisiska Pacos Ferreira med 3-0, vilket innebar avancemang med totalt 3-1.

SPELTIPS
Tottenham ser ut att må bra och segrarna trillar in. Watford hemma ska de också klara av, anser jag, så hemmalaget får förtroendet med asiatiskt handikapp -1, vilket innebär att de måste vinna med två bollar för att spelet ska rättas grönt.

2-0 / 3-1 är tänkbara resultat i min bok.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip