Rekade samma spel i förra omgången i Tottenhams match. Då ställdes Spurs mot Brighton och Londonlaget gjorde en superbra försvarsinsats.
Här mot West Ham tror jag på en liknande insats från de bakre ledet.
Första mötet av två i CL mot Ajax väntar på tisdag och här kommer tränaren Mauricio Pochettino vilja stänga matchen så snabbt som möjligt. West Ham har usel bortaform och absolut ingeting att spela för här. Tottenham kan samtidigt inte ta några risker här och tappa mark i kampen om Europaplatserna. Spurs att vinna mot noll ligger alldeles för högt till 2,60x.

Saker som talar för detta spel:
– Tottenham hade visat sig riktigt starka på sin nya arena.
– CL-mötet mot Ajax väntar på tisdag så det gäller att ta ledningen och snabbt stänga denna match för att ladda upp på bästa sätt inför tisdag.
– West Ham har tappat sitt briljanta spel som de visade upp i början på säsongen, bortaformen är usel just nu med en poäng på de åtta senaste matcherna. Två gjorda mål.

Manuel Pellegrinis West Ham har rasat i tabellen. Spelet som Londonlaget visade upp under december månad är som bortblås samtidigt som Snodgrass, Anderson och Antonio form har svalnat. Anfallaren Marko Arnautovic har väl inte heller direkt levt upp till förväntningarna denna säsong.
Laget har en gedigen skadelista också med bland annat Cresswell, Nasri, Reid, Carroll och Yarmolenko. Chicharito och Lanzini ska vara tillbaka.

Tottenham saknar Sissoko, Winks, Lamela, Kane och Aurier. Son är avstängd i första CL-matchen mot Ajax och bör därav absolut starta här.
Gjorde en solid försvarsinsats senast mot Brighton hemma. Men jag tycker det har synts periodvis att Tottenham matchas tufft nu. Visserligen körde de över Huddersfield med 4-0 nyligen men vinsten mot Brighton satt långt inne.

Troliga elvor
Tottenham:
Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Eriksen, Dier, Alli – Heung-Min, Llorente, Moura.

West Ham: Fabianski – Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Masuaku – Noble, Rice, Snodgrass – Antonio, Arnautovic, Anderson.

West Ham har alltså en poäng på och två gjorda mål på de åtta senaste bortamatcherna. Det är så brutalt uselt.
Jag tycker att Tottenham har god chans att tygla sina motståndare här på Tottenham Hotspur Stadium. Pochettino vill ta ledningen här för att sen bara se sitt lag spela av denna matchen.

SPEL: Tottenham att vinna mot noll till 2,60x
1/5 units – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmberake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip