Tottenham under 2,5 offside spelas i Londonderbyt mot West Ham.

Spurs tog en poäng hemma mot Solkjaers United på midsommarafton. Hemmalaget gjorde inget extra men en stabil insats med tanke på hur det såg ut innan uppehållet. Är i desperat behov av treor om det ska bli Europa nästa säsong. Arenakostnader samt sjunkande intäkter har slagit hårt mot klubben och det blir svårt för Mourinho att värva den här sommaren. Att kunna locka med Europaspel samt pengarna som kommer in från Uefa känns oerhört viktigt för Spurs.

West Ham ligger dåligt till därnere i tabellen. Är en klubb med ambitioner att vara betydligt högre upp än vad verkligheten pekar på. Det blev förlust i omstarten hemma mot Wolves med 2-0. Laget behöver hitta något att tro på och kanske kan den här matchen komma lägligt, för det finns ingen press att de behöver spela någon bra fotboll utan det ska Tottenham stå för.

Inget av lagen springer offside särskilt ofta, men eftersom de erbjuder 2,5-lina på Spurs så är det där mitt spel hamnar. Tottenham har sprungit offside två gånger på de sex senaste matcherna. En gång senast mot Man United och en mot Leipzig. I de fyra andra matcherna har det blivit noll i den kolumnen för Spurs.

Jag spelar Tottenham under 2,5 offside @1.61 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip