Tottenham tar emot West Ham på söndagen.
Mitt speltips: Rak etta på Tottenham. Lucky Sports .

Hett derby väntar. Lagen har lika många poäng, men WH har en match mer spelad. Hade det här varit en lunkmatch mitt i serien hade det här oddset på hemmaseger varit för lågt för mig. För West Ham ska inte underskattas. Men sett till hur läget är här och nu tycker jag Spurs har bra chans:
- West Ham har tunga skador på Coufal och Bowen. Inget nytt, men de blir ett sämre lag utan dessa.
- Kommer från 120 tunga minuter mot Sevilla i Europaspelet. Lyckades till slut vinna på ett imponerande sätt, men en rejäl urladdning. Nyckelspelare som Antonio, Rice och Soucek fick 120 minuter - hur fräscha är de såhär bara ett par dagar efteråt?

Har en relativt tunn trupp som fått dubblera med Europaspel och även FA-cup, många som spelat mycket. Tycker mig se att prestationerna senaste månaderna blivit lite sämre än i höstas när de faktiskt målades upp som en topp fyra-kandidat.

Tottenham gjorde en rätt bra match mot Man U på Old Trafford, men förlorade ändå med 3-2. Följde upp det med en mycket imponerande prestation borta mot Brighton i onsdags. Potters gäng är formsvaga men alltid rätt svårspelade. Bra form på flera offensiva nyckelspelare i Spurs, inte minst Kane. Släppte till väldigt få målchanser mot Brighton, vilket är bra. Går en tuff kamp mot Arsenal och Man U om fjärdeplatsen. Behöver vinna i stort sett varje match i den kampen och är såklart all in här - har bara ligaspelet att fokusera på.

Med bättre förberedelser tycker jag Tottenham ska ha riktigt bra chans här mot ett West Ham som bara måste ha svårt att ladda om efter Sevillaurladdningen.

Speltips: Etta!

This is the stats tab
This is the post tip