Speltips: Tottenham rak seger till 1.77 hos Expekt .
—-
Tottenham mot West Ham står på menyn under torsdagskvällen. Spurs kommer från en stark poäng mot City under helgen och här kommer ytterligare en tuff uppgift.

3-3 på Etihad för Spurs var en match man kanske egentligen inte borde fått med sig poäng ifrån, men starkt oavsett.
Prestationen var absolut inte dålig, men City var det bättre laget både spelmässigt och statistiskt.

West Ham fick även dem med sig en poäng från sin senaste match. 1-1 hemma mot Crystal Palace var en mindre plump i protokollet men man är fortsatt inne i en fin trend med fyra vinster och ett kryss de senaste fem matcherna.
Moyes har fått ordning på torpet igen efter förra säsongens svaga resultat och man spelar nu även en fotboll som faktiskt är rätt rolig att titta på.

Tottenham kommer från en svagare period rent resultatmässigt. Ingen seger på de senaste fyra matcherna, men det är siffror jag tycker är lite missvisande. Dem har inte vunnit, men prestationerna har varit bättre än resultaten visat.
Samtidigt har skadorna haglat in och vilket lag i som helst i världen hade blivit påverkade om man tappat så pass viktiga spelare som Spurs gjort.
Nu är dock mittbacksgeneralen Christian Romero tillbaka efter avstängning vilket är otroligt viktigt för Spurs försvar, samtidigt som Richarlison var tillbaka i truppen senast mot City.
Både bredden och spetsen bättras på och det kommer göra Spurs till ett stabilare och bättre lag.

Romero stabiliserar Spurs försvar

Mot West Ham tror jag Tottenham bryter den svagare trenden och vinner. Med Romero tillbaka i backlinjen och offensiva spelare som faktiskt är i form ska man vara bättre än West Ham. West Ham är absolut inget dåligt lag, men jag tycker dock man är aningen svaga defensivt, vilket jag tror Spurs kan utnyttja ganska rejält.

Viktiga spelare tillbaka, en fin känsla efter en stark poäng mot City på bortaplan och med hemmastödet i ryggen tror jag Tottenham besegrar West Ham.
Det spelas till 1.77 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip